Στην προσπάθεια μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας, θα θέλαμε να σάς αναφέρουμε την πολιτική επιστροφών μας:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται πάντα στην αρχική του μορφή μαζί με την συσκευασία και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Θα πρέπει να μην έχει υποστεί κανενός είδους αλλοίωση (πλύσιμο, ξήλωμα κ.λ.π.). τα παπούτσια θα πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή χαλί ώστε η σόλα τούς να μην λερώνεται. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει να προστατεύεται και να επιστρέφεται αναλλοίωτο.
  • Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό σας το αντικαθιστούμε άμεσα εφόσον υπάρχει σε απόθεμα. Σε περίπτωση μη διαθεσίμου αποθέματος σας χορηγείται δώρο κάρτα (gift card) για τις επόμενες αγορές σας ή σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας, αντικαθιστούμε το προϊόν σας με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  •  Στην περίπτωση αλλαγής μεγέθους οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα τηλεφωνικά για την δέσμευση του σωστού μεγέθους (εφόσον υπάρχει σε απόθεμα) και να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
  • Όλες οι αλλαγές και επιστροφές θα γίνονται εντός 5 ημερών και τα μεταφορικά έξοδα θα βαρύνουν τον αγοραστή εφόσον αφορούν δική του υπαιτιότητα.

Σε όλες τι ανώτερο περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο τηλ. 211 411 9236 ή στο e-mail info@stylefashion.gr