Πολιτική Επιστροφών

Εάν για κάποιο λόγο δε μείνατε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής 

Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών* και να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν ή έκδοση πιστωτικού (μπορείτε να κρατήσετε το πιστωτικό σας για μελλοντική αγορά, ως και 3 μήνες μετά). 

 *Σημειώνουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου. 

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή  

Επιστρέφετε το προς αλλαγή προϊόν με την ACS – Courier (χρέωση παραλήπτη) και είτε μας στέλνετε email (info@stylefashion.gr) με τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να σας στείλουμε για αντικατάσταση είτε μας στέλνετε το έντυπο αλλαγής στο οποίο συμπληρώνετε το προϊόν που επιθυμείτε να σας στείλουμε. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε νέα παραγγελία στα σχόλια της οποίας θα σημειώσετε ότι προορίζεται για αλλαγή.  

Η διεύθυνση επιστροφής είναι  

A.G.D. E.E. – Stylefashion.gr 
Εθνάρχου Μακαρίου 17
Περιστέρι 121 31 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. 

(Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.) 

 Αυτό σημαίνει: 

  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται πάντα στην αρχική του μορφή μαζί με την συσκευασία και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν.  
  • Θα πρέπει να μην έχει υποστεί κανενός είδους αλλοίωση (πλύσιμο, ξήλωμα κ.λ.π.).  
  • Επίσης, τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. 

 
Όταν παραλάβουμε το αρμόδιο τμήμα ελέγχει αν το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής. 

Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν.  

Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος (4,50€) το επιβαρύνεστε εσείς και θα σας αποσταλεί με την ACS – Courier 

Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση πιστωτικού, θα σας σταλεί προσωπικό μήνυμα με κουπόνι που θα αντιστοιχεί στο ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων και με τα έξοδα της επιστροφής (4,50€) να επιβαρύνουν εσάς (μπορείτε να κρατήσετε το πιστωτικό σας για μελλοντική αγορά, ως και 3 μήνες μετά). 

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό σας το αντικαθιστούμε άμεσα εφόσον υπάρχει σε απόθεμα. Σε περίπτωση μη διαθεσίμου αποθέματος σας χορηγείται δώρο κάρτα (gift card) για τις επόμενες αγορές σας ή σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας, αντικαθιστούμε το προϊόν σας με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Σε αυτή την περίπτωση το stylefashion.gr αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναποστολής. 

Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε email info@stylefashion.gr με φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του. 

Σε όλες τις ανώτερο περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. +30 211 411 9236 ή στο e-mail info@stylefashion.gr